fbpx

Optimizare SEO

img

Cum ajuta Optimizare SEO afacerea ta?

Astazi, dacă doresti sa rulezi afacerea ta online cu succes, atunci SEO este vital pentru asta. Optimizarea este procesul de obtinere a clasamentelor pentru motoarele de cautare mai mari prin modificări aduse unui site pentru a-l face mai prietenos cu motoarele de cautare, precum si pentru factorii care influenteaza rangul, cum ar fi calitatea și relevanta legaturilor primite.Site-ul tau este unul dintre instrumentele esentiale in promovarea afacerii tale si este vital sa fie vazut si audiat! SEO bun poate nu numai sa creasca site-ul tau in hit-uri, dar duce la mai multe vizualizari si mai multe vanzari. Este un proces care, cu timpul si investitiile, poate aduce o schimbare reala afacerii tale

Optimizare SEO Site

Servicii SEO Profesionale de la A la Z

Optimizare  SEO site on page si Optimizare SEO off page. In optimizarea SEO on page se analizeaza continutul paginilor, pentru a evidentia fata de motoarele de cautare, clar sfera de activitate a companiei dumneavoastra.

Pentru o optimizare SEO Off Page de succes, unui website i-ar trebuie  optimizarea On Page realizata in prealabil.

  • Cautarea(identificarea) cuvintelor cheie
  • Analiza cuvintelor cheie
  • Analiza domeniului/nisei de activitate a firmei/companiei
  • Consolidarea link-urilor in paginile interne
  • Instrumente de dezvoltare interna
  • Link-uri externe(link building)

Vezi video de mai jos.

83
%
Crestere Trafic Organic
52
%
Scadere Bounce Rate
80
%
Durata timp vizitelor lunga
75
%
Crestere sesiunea pe pagina
Optimizarea SEO corecta este una din cheile succesului online
Ce inseamna o buna optimizare web pentru firma dumneavoastra?
  • Pozitionarea site-ului in primele rezultate aduce vizitatori, oameni doresc serviciile oferite si este foarte probabil ca acestia sa devina clienti, generand astfel mai multe lead-uri.O optimizare corecta a unui site web presupune postarea acestuia printre rezultatele cu relevanta buna, returnate de un motor de cautare.
  • Procesul SEO exista inca din ani ’90 si reprezinta multitudinea de tehnici de optimizare web pentru a imbunatati vizibilitatea in rezultate pentru termenii de cautare.Optimizare se face in paramentri ceruti de principalele motoare de cautare.

Serviciile noastre SEO cuprind:

monitorizare site
ANALIZA CUVINTE CHEIE
Inainte de a demara procesul de optimizare facem stiudiul de caz, stabilirea cuvintelor cheie relevante si publicul tinta.
Icon
OPTIMIZARE SEO ON PAGE
Aceasta optimizare on page este o etapa vitala pentru buna si corecta indexare in Google si pozitionarea site-ului in SERP fruntas.
Campanii Link Building
OPTIMIZARE SEO OFF PAGE
Aceasta optimizare off page se mai poate numi si Link Building, practic insemnand promovarea site-ului propriu-zisa.

Iti analizam site-ul GRATUIT

Ai sansa sa vezi daca site-ul tau intampina probleme tehnice sau de optimizare.Nu percepem nici o taxa pentru aceast serviciu.Asigura-te ca site-ul tau functioneaza normal!
img

Site-ul tau este optimizat?

Lasa un expert din cadrul firmei noastre sa faca o analiza profesionala gratis!

Iti vom furniza, imediat dupa primirea solicitari, un raport detaliat in ceea ce priveste prezenta site-ului online cu recomandarile noastre.

Solicitare trimisa!