Optimizare SEO

img

Cum ajuta Optimizare SEO afacerea ta?

Astazi, dacă doresti sa rulezi afacerea ta online cu succes, atunci SEO este vital pentru asta. Optimizarea este procesul de obtinere a clasamentelor pentru motoarele de cautare mai mari prin modificări aduse unui site pentru a-l face mai prietenos cu motoarele de cautare, precum si pentru factorii care influenteaza rangul, cum ar fi calitatea și relevanta legaturilor primite.Site-ul tau este unul dintre instrumentele esentiale in promovarea afacerii tale si este vital sa fie vazut si audiat! SEO bun poate nu numai sa creasca site-ul tau in hit-uri, dar duce la mai multe vizualizari si mai multe vanzari. Este un proces care, cu timpul si investitiile, poate aduce o schimbare reala afacerii tale

Optimizare SEO Site

Servicii SEO Profesionale de la A la Z

Optimizare  SEO site on page si Optimizare SEO off page. In optimizarea SEO on page se analizeaza continutul paginilor, pentru a evidentia fata de motoarele de cautare, clar sfera de activitate a companiei dumneavoastra.

Pentru o optimizare SEO Off Page de succes, unui website i-ar trebuie  optimizarea On Page realizata in prealabil.

  • Cautarea(identificarea) cuvintelor cheie
  • Analiza cuvintelor cheie
  • Analiza domeniului/nisei de activitate a firmei/companiei
  • Consolidarea link-urilor in paginile interne
  • Instrumente de dezvoltare interna
  • Link-uri externe(link building)

Vezi video de mai jos.

83
%
Crestere Trafic Organic
52
%
Scadere Bounce Rate
80
%
Durata timp vizitelor lunga
75
%
Crestere sesiunea pe pagina
Optimizarea SEO corecta este una din cheile succesului online
Ce inseamna o buna optimizare web pentru firma dumneavoastra?
  • Pozitionarea site-ului in primele rezultate aduce vizitatori, oameni doresc serviciile oferite si este foarte probabil ca acestia sa devina clienti, generand astfel mai multe lead-uri.O optimizare corecta a unui site web presupune postarea acestuia printre rezultatele cu relevanta buna, returnate de un motor de cautare.
  • Procesul SEO exista inca din ani ’90 si reprezinta multitudinea de tehnici de optimizare web pentru a imbunatati vizibilitatea in rezultate pentru termenii de cautare.Optimizare se face in paramentri ceruti de principalele motoare de cautare.

Serviciile noastre SEO cuprind:

monitorizare site
ANALIZA CUVINTE CHEIE
Inainte de a demara procesul de optimizare facem stiudiul de caz, stabilirea cuvintelor cheie relevante si publicul tinta.
Icon
OPTIMIZARE SEO ON PAGE
Aceasta optimizare on page este o etapa vitala pentru buna si corecta indexare in Google si pozitionarea site-ului in SERP fruntas.
Campanii Link Building
OPTIMIZARE SEO OFF PAGE
Aceasta optimizare off page se mai poate numi si Link Building, practic insemnand promovarea site-ului propriu-zisa.

Iti analizam site-ul GRATUIT

Ai sansa sa vezi daca site-ul tau intampina probleme tehnice sau de optimizare.Nu percepem nici o taxa pentru aceast serviciu.Asigura-te ca site-ul tau functioneaza normal!
img

Site-ul tau este optimizat?

Lasa un expert din cadrul firmei noastre sa faca o analiza profesionala gratis!

Iti vom furniza, imediat dupa primirea solicitari, un raport detaliat in ceea ce priveste prezenta site-ului online cu recomandarile noastre.

Solicitare trimisa!