Despre noi

Despre firma noastra si serviciile noastre.

Firma noastra vine cu o paleta larga de servicii web, incepand cu etapa de creare pana la promovarea si dezvoltarea prezentei tale online.

Succesul nostru depinde de succesul afacerii tale si consideram ca unitatea este un aspect fundamental al modului in care colaboram. Proiecte realizate in colaborare cu voi ne da sansa sa cunoastem pe deplin peisajul in care lucrati si sa descoperim pe deplin obiectivele si idealurile voastre in afacere.

Suntem o firma dedicata, cu abilitati care completeaza si provoaca, iar abordarea noastra interdisciplinara asigura ca ceea ce furnizam noi e luat in considerare cu toate influențele asupra succesului.

Mai presus de toate, vedem onestitatea si transparenta in prim-planul colaborarii; va vom oferi doar sfaturi in care credem si suntem deschisi in ceea ce priveste structura noastra de preturi, care se bazeaza pe timpul necesar si calitatea serviciilor la cel mai inalt standard.

img

Lucram pentru profitul tau

Toate proiectele executate de firma noastra SEO au ca scop aducere profit pentru client.
img

Adaptare la orice tip de Web Design

Indiferent de web design-ul cerut de client, compania noastra garanteaza predarea proiectului complet si perfect functional
img

Strategie optimizare SEO

Punem in practica strategii de optimizare site SEO, numai de echipa noastra stiuta, cu aplicarea acestor strategii am adus o mare parte a site-urilor create de noi pe Top 10 Google.
img

Promovare site in Google

Firma noastra oferta gama de servicii online, pe baza unui studiu preliminar si targhetul obiectivului: pozitionarea in prima pagina Google
img

Experti in Marketing Online Conex

Web Designeri-Experti SEO-Web Development
Valentin
Valentin

CEO

Alexandra
Alexandra

Specialist SEO

Claudiu
Claudiu

Senior Developer

Robert
Robert

Web Designer

seo bucuresti
Suport Email
Avem alocat adresa de email, ce va pune in contact cu suportul noastru contact@alexamedia-solutions.ro
Icon
Echipa Dedicata
Avem echipa dedicata pentru fiecare proiect in parte, fie Web Design, Optimizare SEO sau Promovare Online.
webdesign
Viteza de reactie
Raspundem foarte rapid solicitarilor clientilor, indiferent de proiect sau audit.

Viziunea noastra

Prezenta online si performanta in acest mediu virtual aduce din zi in zi multe beneficii unei afaceri, din orice domeniu.Misiunea noastra este de a descoperi noi cai de a imbunatati prezenta online.
animationanimation

Feedback-urile Clientilor

..
Am luat decizia de a colabora cu aceasta companie datorita comunicarii si a prezentarii intr-un mod realist si transparent a ceea ce inseamna crearea si promovarea unui site. “Profesionalism si respect”- consider ca este cea mai buna descriere a acestei colaborari.Va multumesc si cu siguranta,proiectul nostru va continua.
MN PROFI SERV SRL
MN PROFI SERV SRL
www.magazinsteaguri.ro
Va multumesc pentru colaborarea foarte buna pe care am avut-o cu compania dvs. Am beneficiat de serviciile dvs. de promovare pentru site-ul meu ideisibani.ro si pot spune ca totul a decurs intr-un mod foarte eficient. Astept cu mare interes momentul viitoarei noastre colaborari.
DAN SULICA
DAN SULICA
www.ideisibani.ro
Am avut de realizat un proiect destul de mare alaturi de echipa lor. Am avut parte de consiliere excelenta si desi preturile pareau destul de mici pentru o lucrare de calitate, in final site-ul a iesit exact cum ne doream, cu toate functionalitatile dorite. Va multumesc pentru profesionalism si ma bucur ca am avut o colaborare reusita. Mult succesc in proiectele viitoare. Sincer, chiar nu veti fi dezamagiti daca alegeti sa colaborati cu ei!
SC TONIS TRADE SRL
SC TONIS TRADE SRL
www.ldkelectrocasnice.ro
Am apelat la www.promovamsite.com cu scopul de a crea un site care sa ne reprezinte, sa ne faca cunoscuti si sa ne aduca noi clienti. Echipa lor nu doar ne-a creat site-ul, ci se si implica permanent cu idei noi, motiv pentru care apelam in continuare si la serviciile de promovare. La numai o luna de la implementarea site-ului au inceput sa ma contacteze noi clienti si in mai putin de 2 luni am ajuns in top 10 la cautare in bransa. Recomand aceasta echipa de profesionisti pentru a va promova!
MONICA GHEORGHIU
MONICA GHEORGHIU
frazi SA
Satisfactie maxima de realizarea site-ului!Am fost adus in prima pagina Google, fiind multumit, am luat hotararea sa le inmanez si alte proiecte pe termen mult ai lung fata de cel precedent.Colaborarea decurge extrem de corecta si normala.
ADRIAN PALAGHITA
ADRIAN PALAGHITA
www.eurotopserv.ro
Servicii profesionale oferite de profesionisti.Multumit deplin pentru serviciile aduse si propuse de catre aceasta firma.Colaborarea a decurs destul de bine si oricand voi avea nevoie la ei voi apela.
SEFFER LAURENTIU
SEFFER LAURENTIU
galaxy imob consulting
Nam liber tempor cum soluta nobis eleifend option congue nihil imperdiet doming id quod mazim.
Angelina Johnson
Angelina Johnson
Sales Manager

Fidelizarea clientului

Tinem foarte mult ca firma client care ne solicita serviciile sa avem o colaborare de lunga durata.